• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© fotografnicole  2012-2020

Foto: Erica os Sweden

din fotograf

NICOLE

Vad handlar livet om'? Jag har frågat frågan och fått svar från en mycket vis person. Livet handlar om minnen, ögonblick som fångats på bild, film eller bara registrerats som en egen liten film i hjärnan. Gemensamt för dessa tillfällen är en smak, en lukt, en blick, en låt eller något helt annat som fått oss uppleva en känsla. 

Jag har valt att fotografera människor (bröllop, gravida & barnfamiljer), gemensamt för dessa är kärlek och tid. Tid, tillfällen som aldrig kommer igen där min uppgift  är att hjälpa er minnas, minnas alla små detaljer som lätt faller i glömska. Min förhoppning är att någon av alla dessa bilder ska bli DEN bilden, bilden du bär med dig igenom livet, bilden - minnet ska ge dig ett lyckorus. 

Ert bröllop kanske inte är mitt drömbröllop men det är ert, barnfamiljen kanske är klädda i sopsäckar men det spelar ingen roll. Jag finns här för er skull, för att berätta er historia, fånga era minnen, era känslor på ett sätt som visar vilka ni är. 

Med det sagt kvarstår en fråga som jag alltid ställer mig.. Hur skulle jag fotografera ert bröllop om det var mitt eget eller någon nära i min familj? 

Svar: Med känsla, respekt och jävligt mycket glädje! 

                                                                

14 timmars bröllop, check! 
Vilket par, vilken dag & bästa bilderna ever på minneskorten! Bjuder därför på en halvsvettig bild på lyckligast fotografen och huvudpersonerna (jag ser svettigast ut men det gör inget). Jag kommer utan tvekan sova gott i natt. 

Vad är viktigt för mig?

Ni undrar vem hon på bilden är?

En lakrits älskande människokännare som är nyfiken på livet, får rysningar av moments mellan människor och hoppar gärna av glädje efteråt.  Sambo med världens finaste människa, under våra Söndagsturer spanar han in traktorer medan jag jagar fotoplatser med perfekt ljus. En kväll i veckan sjunger jag högt, dansar fuldans och peppar mina motionärer till max på Friskis & Svettis.  

Vad gör mig extra glad?

Lyckoruset är maximalt när jag blir "godkänd" av minimänniskor. Kan vara en liten hand på axeln, ett busfrö i knät eller bara det största leendet. Fuldansa och hoppa indianhopp på en äng under sommarsolen med en härlig familj är inte helt fel de heller kan jag lova. 


Så, letar ni efter någon som skrattar för högt, gråter glädjetårar, busar med barnen, lättar upp stämningen, gärna småpratar med mormor och sjunger för högt samtidigt som ni får magiska bilder så har ni hittat rätt. Jag kan lova att ni inte kommer bli besvikna. 

Under åren har jag fotograferat över 100 bröllop på olika platser i hela Sverige. Ryggsäcken är fylld med bus och lek från över 400 familjer.