top of page

Foto: Erica os Sweden

_DSC0506.jpg

din fotograf

NICOLE

Min stora dröm har alltid varit att bo på en gård ute på landet. Vissa gånger i livet har jag kompromissat drömmen med ”ok vi kan ha ett radhus men det ska finnas en ladugård”. Tills jag träffa Tommy, världens snällaste, omtänksammaste, nyfiknaste människa på jorden med samma dröm som mig. En gård på landet! I hans dröm ingår det en traktor och i min ingår det massa frihet. Frihet att bestämma själv över livet, jobba hemifrån, få vara kreativ, fota familjer i vår blomstrande trädgård, odla mat och bara njuta. Där är jag nu, 2019 hittade vi vår gård ute i Lindberg,10 min från Varbergs centrum. Det är här jag helst tillbringar dygnets alla timmar med alla våra djur. Trädgården är magisk men det finns också en liten granskog bara ett stenkast här ifrån. Perfekt för familjefotograferingar. Studiorummet som finns i huset är inrett med en mysig säng för att alla ska känna sig hemma att busa. 

 

När jag inte jobbar plockar jag gärna svamp i skogen, åker en sväng med husbilen, lyssnar på poddar och dansband (vi träffades när arvingarna kom till Varberg), busa med katterna Bodil, Gunnar och Rosa, hänger med fåren, plockar ägg hos hönsen, gosar med grisarna eller plockar ogräs i landet. Vårt hem är inrett med historia eller minnen till varje möbel. Men ibland förekommer det nya saker men det är inte ofta.

 

Som barn hade jag turen att flytta väldigt många gånger. Det är enligt mig ett toppensätt att lära sig ta kontakt och bli nyfiken på nya människor. Så om jag är nyfiken på er?! JA redan innan ni hunnit tänka tanken på att skicka ett meddelande, jag kommer vilja veta allt om er och er kärlekshistoria.  

 

Letar ni efter en glad, lättsam, bjussig och barnälskande person har ni hittat rätt. Jag älskar när jag helt plötsligt har barn i knät istället för framför kameran, springa, busa och tidsscheman, det sistnämnda mindre charmigt men toppen på bröllopsdagen. Behöver ni någon som kan prata lite med er farfar på bröllopet så löser vi det också. 

 

Jag tror att det är känslan och historian, i bilderna som göra att ni kommer älskar bilderna år ut och år in. Historian är er men jag hjälper er att känna goa känslor så fotograferingen blir en berättelse ni gärna berättar vidare. 

                                                                

_DSC1455.jpg

Under åren har jag fotograferat över 150 bröllop på olika platser i hela Sverige. Ryggsäcken är fylld med bus och lek från över 400 familjer. 

bottom of page