top of page
_DSC1616.jpg

varberg

KÄRLEK & FAMILJ

En fotografering är en investering som kommer glädje er resten av livet! Barnen växer oavsett om vi är mitt i en pandemi, eller bara inte rätt tid. Vem vet när rätt tid är, eller så kanske alla tider är rätt tid? Rätt tid för att busa, skratta, kramas och springa runt och glömma allt utanför. Bara fånga just precis ni och er stund med varandra. Så med det sagt, en fotografering hos mig är en busstund ni sent ska glömma. Det förekommer inget "nu ser vi glada ut, le" utan här skrattar vi på riktigt för att det är kul på riktigt. 

Kolla in alla goa barn & familjer jag busat med

Nu vet jag att ni undrar..

VAD KOSTAR DET?

Nu vet jag att ni undrar...

35 minuters utefotografering   1000 kr
Jag har precis tagit bort möjligheten att fota i studio. För stammisar kan jag ev lösa

studiofotografering men jag håller på att fasa ut det. 
 

OCH HUR GÅR DET TILL?

ALLT INGÅR UTOM KRÅNGEL. JAG HATAR ATT KRÅNGLA. 

Fotografering av hela familjen tillsammans, bilder på varje barn för sig och syskonbilder. Efterbearbetning (exponering, kontrast, färg) av samtliga filer. Mailkontakt för och efter fotograferingen samt backup av alla filer. Då jag endast fotograferar i naturligtljus kan ombokning vid dåligt väder (mulet & regnigt) förekomma.

Vem gillar inte spontana och lekfulla bilder som visar vilka ni är? Under fotograferingen busar och leker vi för att få levande bilder med äkta leenden. Vid en barnfotografering har jag massa roliga trix och lekar men du som förälder kommer vara lika delaktig som jag för att få barnet att känna sig avslappnad och trygg. Vi gör det som ett lag. 

Efter fotograferingen redigeras bilderna på detaljnivå. Mellan 1-2 veckor efter fotograferingen skickas en länk till era bilder, där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill köpa.

Vid bokning skickas en faktura på fotograferingskostnaden. Vid eventuell avbokning från kundens sida betalas inte fotograferingskostnaden tillbaks. Men det går självklart att byta datum vid sjukdom. 

Fyll i kontaktuppgifterna i formuläret på kontaktsidan.

Digitala bilder i JPG-format köps till separat efter fotograferingen. Bilderna levereras högupplöst i svartvitt och färg. Jag erbjuder både förstoringar och fotoböcker efter fotograferingen. 

Familjefotograferingarna sker Tisdag-Fredag. Fundera ut vilken dag som passar er bäst. 

Innan ni skickar ett meddelande till mig LÄS VILLKOREN

DIGITALABILDPRISER

5 högupplösta bilder i svartvitt och färg - 3000 KR

10 högupplösta bilder i svartvitt och färg - 3500 KR

Alla bilder högupplösta i svartvitt och färg - 4000 KR

bottom of page