varberg

KÄRLEK & FAMILJ

Er fotografering är en investering som ni kommer ha glädje utav resten av livet! Tiden springer iväg och det kommer att vara värdefullt att ha ögonblicken som varit fångade på bild. Mitt mål är att en fotografering hos mig ska vara en rolig upplevelse som resulterar i fina minnen!

Jag fotografera människor (bröllop, gravida & barnfamiljer), gemensamt för dessa är kärlek och tid. Tid, tillfällen som aldrig kommer igen där min uppgift  är att hjälpa er minnas, minnas alla små detaljer som lätt faller i glömska. Min förhoppning är att någon av alla dessa bilder ska bli DEN bilden, bilden du bär med dig igenom livet, bilden - minnet ska ge dig ett lyckorus dagarna då allt tar emot.

Kolla in alla goa barn & familjer jag busat med

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Nu vet jag att ni undrar..

VAD KOSTAR UPPLEVELSEN?

Nu vet jag att ni undrar...

35 minuters utefotografering   1000 kr
35 minuters studiofotografering i min hemmastudio på gården  1000 kr

60 minuters studio och utefotografering   1500 kr
 

OCH HUR GÅR DET TILL?

ALLT INGÅR UTOM KRÅNGEL. JAG HATAR ATT KRÅNGLA. 

Fotografering av hela familjen tillsammans, bilder på varje barn för sig och syskonbilder. Efterbearbetning (exponering, kontrast, färg) av samtliga filer. Mailkontakt för och efter fotograferingen samt backup av alla filer. Då jag endast fotograferar i naturligtljus kan ombokning vid dåligt väder (mulet & regnigt) förekomma både vid studiofotografering och utefotografering.

Vem gillar inte spontana och lekfulla bilder som visar vilka ni är? Under fotograferingen busar och leker vi för att få levande bilder med äkta leenden. Vid en barnfotografering har jag massa roliga trix och lekar men du som förälder kommer vara lika delaktig som jag för att få barnet att känna sig avslappnad och trygg. Vi gör det som ett lag. 

Efter fotograferingen redigeras bilderna på detaljnivå. Mellan 1-2 veckor efter fotograferingen skickas en länk till era bilder, där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill köpa.

Vid bokning skickas en faktura på fotograferingskostnaden. Vid eventuell avbokning från kundens sida betalas inte fotograferingskostnaden tillbaks. Men det går självklart att byta datum vid sjukdom. 

Fyll i kontaktuppgifterna i formuläret på kontaktsidan.

Digitala bilder i JPG-format köps till separat efter fotograferingen. Bilderna levereras högupplöst i svartvitt och färg. Jag erbjuder både förstoringar och fotoböcker efter fotograferingen. 

Familjefotograferingarna sker Tisdag-Fredag. Fundera ut vilken dag som passar er bäst. 

Innan ni skickar ett meddelande till mig LÄS VILLKOREN

DIGITALABILDPRISER

5 högupplösta bilder i svartvitt och färg - 3000 KR

10 högupplösta bilder i svartvitt och färg - 3500 KR

Alla bilder högupplösta i svartvitt och färg - 4000 KR

© fotografnicole  2012-2022